Bo komfortabelt

De 18 boligene i Postmannshagen bygges i en elegant og landlig stil. Boligenes arkitektur i klassisk ”små-herskapelig” stil, er nøye tilpasset bebyggelsen som er oppført i nærområdet.

Eneboligene er kjedet med carporter mellom hver bolig, og arealet rundt husene opparbeides med ple- ner og asfalt til gjesteparkering. Hver bolig vil få en egen uteplass på bakkenivå i forlengelsen av stuen.

Om familien har to biler som helst skal stå under tak, får dere plass til to normale bilder i den nokså romslige carporten.

Legg også merke til at du kan kjøre bilen nesten helt foran inngangsdøren – en kjekk detalj hver gang du skal losse eller laste bilen.

I tilknytning til carporten, hører det også med en sportsbod – perfekt til gressklipper, hagemøbler og sykler.

Når du går inn ytterdøren, kommer du inn i en romslig, flislagt hall med gulvvarme og skyvedørs- garderobe. Rett innenfor finner du et av husets to bad.
Siden rommet også tjener som vaskerom, vil dette være en smart og effektiv løsning for deg som kommer hjem med en møkkete hund eller hauger av sølete turtøy.

I rommet innenfor ligger boligens moderne og prak- tiske kjøkken, og i den åpne løsningen er det også gjort plass til spisestue, salong og tv- og relax-krok.

Går du trappen opp til 2. etasje, kommer du først til husets andre stue, samt videre til soverom, bad og husets store garderoberom.

Ønsker dere tre soverom i stedet for en ekstra stue, finnes det også en slik planløsning (se bildet av planløsning).

Tips en venn

Tips en venn

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.