Ni ting som gjør hverdagen bedre


GODE SOLFORHOLD: Boligene ligger vendt mot vest på Myrvold. For beboerne betyr dette gode solforhold både på balkongen og i hagen.

SENTRALSTØVSUGER gjør at du slipper å ”drasse” rundt på en tung støvsuger. Du kan også glede deg over et langt bedre innemiljø.

HVITEVARER PÅ PLASS: Når du flytter inn i din nye bolig i Postmannshagen, skal du slippe å dra til el-butikken for å handle hvitevarer til kjøkkenet. Det har vi fikset.
MINIMALT VEDLIKEHOLD: Til boligene i Postmannshagen har vi valgt vedlikeholdsvennlig kledning, samt vinduer i PVC. Begge deler tilnærmet vedlikeholdsfritt og med svært lang levetid.
GARDEROBEROM: Med et ”walk in closet” fra hoved-soverommet blir det endelig plass til klær, sko og vesker. Garderoberommet leveres klart for innredning.
GRATIS VASKEHJELP: Vi pleier å si “vi bygger, du bor”. For virkelig å gi deg en følelse av å nyte livet, tilbyr vi gratis vaskehjelp i seks uker. Les mer om tilbudet i leveransebeskrivelsen.
VAKTMESTERTJENESTE: Med avtale om vaktmestertjenester, slipper beboerne i sameiet å tenke på snø- måking, plenklipping osv. Sameiet avgjør naturligvis omfanget av tjenesten.
BEDRE TID: Mindre vedlikehold og færre rutineoppgaver, gjør at du heller kan bruke tiden på de gode opplevelsene. Hvordan? Det er det heldigvis du selv som avgjør.
HUSBANKFINANSIERING: Postmannshagen tilfredsstiller kravene til Husbankfinansiering. Trenger du lån utover egenkapital, kan Husbanken tilby lån til svært gode betingelser.

Tips en venn

Tips en venn

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.