Ta bedre vare på tiden

Trives du som “herre i eget hus”, men kunne tenke deg å slippe snømåking og plenklipping? Har du fått nok av husmaling og vedlikehold?

Vil du heller bruke fritiden sammen barn, barnebarn og gode venner? Lese en god bok? Pusle med en hobby?

I så fall er du ikke alene. Stadig flere av oss “etablerte voksne” drømmer om å bruke hverdagene på meningsfylte og positive aktiviteter. “Løsningen” har hittil vært en leilighet, men slik behøver det ikke lenger være.

Hvis vi for eksempel må velge mellom fem svette timer med malerpenselen, eller en hyggelig fisketur med et tilfreds barnebarn, blir avgjørelsen stadig enklere.

Vi forstår litt bedre at livet ikke varer evig – de gode dagene er plutselig blitt mer dyrebare enn de var i ungdomstiden.

For all del, jeg vet at det kan føles tilfredsstillende å dra det siste pensel- strøket over en nymalt vegg.

Men, helt ærlig; har du malt ett hus, ja så har du… vel, du har kort og godt malt et hus. Intet mer, intet mindre.

Huset smiler ikke tilbake deg. Det gleder seg ikke over innsatsen, og det kommer i alle fall ikke til

å takke deg for tiden dere hadde sammen når du blir gammel.

Slike tanker tenkte vi da Postmannshagen skulle utvikles som boligprosjekt.

Vi ønsket å ta vare på godfølelsen kyttet til det å bo i eget hus, samtidig som vi ønsket å kvitte oss med mange av de bekymringene som andre huseiere må slite med.

Svaret ble “leiligheter bygget på bakken”.

Ved å velge en tilnærmet vedlikeholdsfri fasadekledning, vinduer i værbestandig materiale, ferdig opparbeidede uteområder og en fornuftig vaktmesterordning, håper vi at beboerne i Postmannshagen vil få muligheten til å dyrke fritiden igjen.

Gjøre nøyaktig de tingene som de selv føler for, uten press og krav om å bruke de gode dagene på vedlikehold og kjedelige rutiner.

Jeg håper du liker vår måte å tenke på – og ser frem til å fortelle deg mer om livet som venter de nye beboerne i Postmannshagen. Som vi sier: Vi bygger, du bor!

Med vennlig hilsen

Morthen Bakke
Daglig leder, Bakke AS

       Morthen Bakke, daglig leder i Bakke AS

 

Tips en venn

Tips en venn

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.